Zapraszamy do współpracy i działania!

Fundacja Historyczna „Przywracamy Pamięć” zaprasza do współpracy wszystkich, którzy chcą zaangażować się w działalność na rzecz lokalnej historii w Wielkopolsce, na Pałukach i Kujawach. Oferta jest skierowana do pasjonatów historii, nieformalnych grup działających na rzecz lokalnej historii, uczniów szkół i wszystkich tych, którzy chcą aktywnie działać w sferze historyczno-turystycznej!

Przed naszą Fundacją, która rozpoczyna swoją działalność, wiele ciekawych wyzwań i zadań w których możesz uczestniczyć! Zgłoszenia i info na e-mail: prezes@fundacjahistoryczna.pl

W naszych planach na ten rok m.in. wyprawy historyczne, badania terenowe, cykl spotkań z ciekawymi ludźmi, upamiętnienie stosownymi tablicami osób zasłużonych dla naszego regionu, a także oznakowanie i wypromowanie ciekawych pod względem turystycznym miejsc w regionie. Program wydarzeń, w które możesz się zaangażować jest bardzo bogaty! Otwarci jesteśmy również na ciekawe propozycje historyczno-turystyczne.

Jeśli masz ochotę włączyć się w nasze inicjatywy – nie czekaj! My czekamy na Ciebie! Zapraszamy!

(zfhpp)