Zgłoś swój udział w Festiwalu Historycznym!

Fundacja Historyczna „Przywracamy Pamięć”, organizator I Festiwalu Historycznego Tajemnice Trzech Stuleci zwraca się z prośbą o zgłaszanie swojego udział w Festiwalu! Informuje także, że ze względów logistycznych i bezpieczeństwa (pałac jest obiektem wpisanym do rejestru zabytków) wstęp na teren pałacu w którym odbywać się będzie Festiwal Historyczny przysługiwać będzie osobom posiadającym dowód tożsamości oraz wejściówkę, którą należy zakupić przy pierwszym wejściu na teren Festiwalu, w miejscu gdzie będzie się znajdował Punkt Informacyjny. Cena wejściówki będzie wynosić 5 zł.

Uczestnik będzie zobowiązany do noszenia wejściówki (opaska na nadgarstku) przez cały czas trwania Festiwalu. Osoby bez opaski będą proszone o opuszczenie terenu Festiwalu.

Podczas Festiwalu obowiązywał będzie też regulamin imprezy, który opublikujemy w marcu 2019 r.

Zgłoś swój udział!
Organizatorzy apelują też, by osoby chcące uczestniczyć w I Festiwalu Historycznym Tajemnice Trzech Stuleci w pałacu w Czerniejewie zgłaszały swój udział na maila: festiwal@fundacjahistoryczna.pl

Prosimy podać: ilość osób którą zgłaszacie (jeśli zgłasza się jakaś grupa osób), imię i nazwisko oraz miejscowość z której przyjeżdżacie oraz telefon do osoby kontaktowej.

My w mailu zwrotnym podamy listę hoteli (dla osób spoza regionu), gdzie będzie można wykupić miejsca noclegowe na czas Festiwalu.

Festiwal dla miłośników historii!
W nawiązaniu do licznych zapytań, Organizatorzy informują, że I Festiwal Historyczny Tajemnice Trzech Stuleci jest skierowany przede wszystkim do osób indywidualnych, pasjonatów historii, regionalistów, turystów, miłośników historii i takich zapraszamy do pałacu w Czerniejewie od 29 do 31 marca 2019 r.

Oczywiście mogą na Festiwal przyjeżdżać członkowie stowarzyszeń czy fundacji historycznych, eksploratorskich, kolekcjonerskich i innych związanych z historią, ale Festiwal nie jest imprezą skierowaną stricte do tych organizacji. Festiwal jest dla wszystkich, którzy kochają historię.

W razie jakichkolwiek pytań dotyczących Festiwalu prosimy kontaktować się pod numerem telefonu: 515-980-504.

Do zobaczenia w pałacu w Czerniejewie!