Festiwal Historyczny: patroni medialni już znani!

I Festiwal Historyczny „Tajemnice Trzech Stuleci”, który od 29 do 31 marca 2019 r. odbędzie się w XVIII-wiecznym Zespole Pałacowo-Parkowym w Czerniejewie koło Gniezna w Wielkopolsce, będzie miał szeroką promocję w prasie, radiu, telewizji oraz internecie.

Poznaliśmy właśnie prawie wszystkich patronów medialnych. Być może dojdzie jeszcze jedna telewizja, ale o tym przekonamy się w najbliższych dniach.

Patronat medialny objęły telewizje: TVP Historia, TVP 3 Poznań i TV Gniezno.
Rozgłośnie radiowe: Radio Poznań, Radio Gniezno i Radio Żnin.
Portale internetowe: informacjelokalne.pl, turystykalokalna.pl, zdziennikaodkrywcy.pl i historykon.pl.
Miesięcznik „Odkrywca” oraz tygodniki: Przemiany na Szlaku Piastowskim, Wiadomości Wrzesińskie, Głos Wągrowiecki a także dwutygodnik: Nasz Głos Poznański.

Wkrótce przedstawimy godzinowy program Festiwalu.

Zgłoś swój udział!
Tymczasem apelujemy do osób, chcących uczestniczyć w I Festiwalu Historycznym „Tajemnice Trzech Stuleci” w pałacu w Czerniejewie, by zgłaszały swój udział na maila: festiwal@fundacjahistoryczna.pl

Prosimy podać: ilość osób którą zgłaszacie (jeśli zgłasza się grupa), imię i nazwisko oraz miejscowość z której przyjeżdżacie oraz telefon do osoby kontaktowej. W mailu zwrotnym podamy listę hoteli (dla osób spoza regionu), gdzie będzie można wykupić miejsca noclegowe na czas Festiwalu. Organizator nie zapewnia bowiem noclegów uczestnikom Festiwalu.

Wejściówka na dwa dni Festiwalu: 5 zł (płatne w dniu przyjazdu w Punkcie Informacyjnym).

(as)