Kup wejściówkę przez internet i zgłoś swój udział!

Organizatorzy II Festiwalu Historycznego „Tajemnice Trzech Stuleci” informują, że od dzisiaj można zgłaszać swój udział w Festiwalu poprzez zakup biletu przez internet. Cena wejściówki zakupionej przez internet to 30 zł od osoby. Cena ta obowiązuje tylko do 31 grudnia 2019 r.

Wejściówka:

• cena biletu na II Festiwal Historyczny „Tajemnice Trzech Stuleci” od dzisiaj do 31 grudnia 2019 r. – zakupionego przez internet – wynosi 30 zł od osoby
  • osoby, które zakupią wejściówkę przez internet otrzymają w dniu przybycia na Festiwal – gadżet-niespodziankę
  • cena biletu zakupionego przez internet od 1 stycznia 2020 r. do 10 marca 2020 r. (po 10 marca nie będzie już możliwości zakupu biletów przez internet) wynosić będzie 35 zł od osoby
  • cena biletu zakupionego w czasie trwania Festiwalu – wynosi 35 zł
  • dzieci do lat 7 – wejście bezpłatne

Jak kupić bilet przez internet?
Osoby chcące zakupić wejściówkę na II Festiwal Historyczny „Tajemnice Trzech Stuleci” odbywający się od 20 do 23 marca 2020 r. w pałacu w Czerniejewie mogą to uczynić w następujący sposób:

• wpłacić 30 złotych za każdą zgłaszaną osobę na konto: 75 2490 0005 0000 4004 4234 2941 z dopiskiem: „Wejściówka – Festiwal Czerniejewo”
  • następnie przesłać potwierdzenie dokonania przelewu oraz imię, nazwisko, miejscowość zgłaszanych osób na adres mailowy: festiwal@fundacjahistoryczna.pl
  • każdą osobę, które dokonała przelewu prosimy także, by potwierdzenie przelewu zabrała ze sobą na Festiwal, gdzie w specjalnie wyznaczonym miejscu – po okazaniu potwierdzenia – otrzyma bilet wstępu dla każdej opłaconej osoby (opaskę na nadgarstku) oraz gadżet-niespodziankę.

Bilet w cenie 30 zł od osoby można kupić przez internet tylko do 31 grudnia 2019 r. Później, od 1 stycznia 2020 r., wejściówka będzie kosztowała 35 zł.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt pod numerem telefonu: 515-980-504.

Dodatkowe informacje:

1. Informujemy, że ze względów logistycznych i bezpieczeństwa (pałac jest obiektem wpisanym do rejestru zabytków) wstęp na teren zespołu pałacowo-parkowego w którym odbywać się będzie Festiwal Historyczny przysługiwać będzie osobom posiadającym dowód tożsamości oraz wejściówkę, którą należy zakupić przy pierwszym wejściu na teren Festiwalu, w miejscu gdzie będzie się znajdował Punkt Informacyjny.
  2. Uczestnik będzie zobowiązany do noszenia wejściówki (opaski na nadgarstku) przez cały czas trwania Festiwalu. Osoby bez opaski będą proszone o opuszczenie terenu Festiwalu.
  3. Podczas Festiwalu obowiązywał będzie też regulamin imprezy, który opublikujemy w marcu 2020 r.
  4. W mailu zwrotnym, osobom spoza regionu które się zgłoszą poprzez zakupienie biletu przez internet, podamy listę hoteli, gdzie będzie można wykupić miejsca noclegowe na czas Festiwalu.

Festiwal dla miłośników historii!
W nawiązaniu do zapytań, Organizatorzy informują, że II Festiwal Historyczny „Tajemnice Trzech Stuleci” jest skierowany do pasjonatów historii, regionalistów, turystów, miłośników historii i takich zapraszamy do pałacu w Czerniejewie od 20 do 23 marca 2020 r.

Oczywiście mogą na Festiwal przyjeżdżać członkowie stowarzyszeń czy fundacji historycznych, eksploratorskich, kolekcjonerskich i innych związanych z historią, ale Festiwal nie jest imprezą skierowaną stricte do tych organizacji. Festiwal jest dla wszystkich, którzy kochają historię.

Do zobaczenia w pałacu w Czerniejewie!