Kup wejściówkę przez internet i zgłoś swój udział!

Organizatorzy II Festiwalu Historycznego „Tajemnice Trzech Stuleci” informują, że można zgłaszać swój udział w Festiwalu poprzez zakup biletu przez internet. Cena wejściówki zakupionej przez internet to 30 zł od osoby. Cena ta obowiązuje tylko do 29 czerwca 2020 roku (później wejściówka będzie kosztowała 35 zł). Prosimy także o zgłaszanie swojego udziału w Festiwalu na maila: festiwal@fundacjahistoryczna.pl, także w przypadku, gdy wejściówki nie będą kupowane przez internet, tylko na miejscu w czasie trwania Festiwalu.

Wejściówka:

• cena wejściówki na II Festiwal Historyczny „Tajemnice Trzech Stuleci” zakupionego przez internet do 29 czerwca 2020 r. – wynosi 30 zł od osoby
  • osoby, które zakupią wejściówkę przez internet otrzymają w dniu przybycia na Festiwal – gadżet-niespodziankę gratis
  • po 29 czerwca nie będzie już możliwości zakupu wejściówek przez internet
  • cena wejściówki zakupionej w czasie trwania Festiwalu – wynosi 35 zł
  • dzieci do lat 7 – wejście bezpłatne

Jak kupić bilet przez internet?
Osoby chcące zakupić wejściówkę na II Festiwal Historyczny „Tajemnice Trzech Stuleci” odbywający się od 3 do 6 lipca 2020 r. w pałacu w Czerniejewie mogą to uczynić w następujący sposób:

• wpłacić 30 złotych za każdą zgłaszaną osobę na konto: 75 2490 0005 0000 4004 4234 2941 z dopiskiem: „Wejściówka – Festiwal Czerniejewo”
  • następnie przesłać potwierdzenie dokonania przelewu oraz imię, nazwisko, miejscowość zgłaszanych osób na adres mailowy: festiwal@fundacjahistoryczna.pl
  • każdą osobę, które dokonała przelewu prosimy także, by potwierdzenie przelewu zabrała ze sobą na Festiwal, gdzie w specjalnie wyznaczonym miejscu – po okazaniu potwierdzenia – otrzyma wejściówkę dla każdej opłaconej osoby oraz gadżet-niespodziankę.

Bilet w cenie 30 zł od osoby można kupić przez internet tylko do 29 czerwca 2020 r.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt pod numerem telefonu: 515-980-504.

Ważna informacja:
Osoby chcące uczestniczyć w II Festiwalu Historycznym „Tajemnice Trzech Stuleci” w pałacu w Czerniejewie proszone są, by zgłaszały swój udział na maila: festiwal@fundacjahistoryczna.pl także w przypadku, gdy wejściówki nie będą zakupione przez internet, tylko na miejscu w czasie trwania Festiwalu.
– Prosimy podać: ilość osób którą zgłaszacie (jeśli zgłasza się grupa), imię i nazwisko oraz miejscowość z której przyjeżdżacie oraz telefon do osoby kontaktowej.
W mailu zwrotnym podamy listę hoteli (dla osób spoza regionu), gdzie będzie można wykupić miejsca noclegowe na czas Festiwalu.

Dodatkowe informacje:

1. Informujemy, że ze względów logistycznych i bezpieczeństwa (pałac jest obiektem wpisanym do rejestru zabytków) wstęp na teren zespołu pałacowo-parkowego w którym odbywać się będzie Festiwal Historyczny przysługiwać będzie osobom posiadającym dowód tożsamości oraz wejściówkę, którą należy zakupić przy pierwszym wejściu na teren Festiwalu, w miejscu gdzie będzie się znajdował Punkt Informacyjny.
  2. Uczestnik będzie zobowiązany do noszenia wejściówki w widocznym miejscu przez cały czas trwania Festiwalu. Osoby bez wejściówek będą proszone o opuszczenie terenu Festiwalu.
  3. Podczas Festiwalu obowiązywał będzie też regulamin imprezy, który opublikujemy w czerwcu 2020 r.
  4. W mailu zwrotnym, osobom spoza regionu które się zgłoszą poprzez zakupienie biletu przez internet, podamy listę hoteli, gdzie będzie można wykupić miejsca noclegowe na czas Festiwalu.

Festiwal dla miłośników historii!
W nawiązaniu do zapytań, Organizatorzy informują, że II Festiwal Historyczny „Tajemnice Trzech Stuleci” jest skierowany do pasjonatów historii, regionalistów, turystów, miłośników historii i takich zapraszamy do pałacu w Czerniejewie od 3 do 6 lipca 2020 r.

Oczywiście mogą na Festiwal przyjeżdżać członkowie stowarzyszeń czy fundacji historycznych, eksploratorskich, kolekcjonerskich i innych związanych z historią, ale Festiwal nie jest imprezą skierowaną stricte do tych organizacji. Festiwal jest dla wszystkich, którzy kochają historię.

Do zobaczenia w pałacu w Czerniejewie!