Kup wejściówkę na wydarzenie przez internet!

Organizatorzy „Historycznych Konfrontacji”, które od 4 do 6 czerwca odbędą się w Centrum Kultury eSTeDe w Gnieźnie,  informują że można kupić wejściówkę przez internet. Cena wejściówki zakupionej przez internet wynosi 20 zł od osoby. Wejściówki przez internet będzie można nabyć tylko do 1 czerwca. Później będzie można je nabyć tylko w dniu wydarzenia.

Cena wejściówki na „Historyczne Konfrontacje” wynosi 20 zł od osoby

Osoby chcące zakupić wejściówkę na „Historyczne Konfrontacje” odbywający się 4 i 5 czerwca 2021 r. proszone są o przesłanie zamówienia na maila: biuro@fundacjahistoryczna.pl

W mailu zwrotnym organizatorzy przekażą dalsze instrukcje nabycia wejściówki, jak i sposób ich otrzymania.

Wejściówkę w cenie 20 zł od osoby można kupić przez internet tylko do 1 czerwca 2021 r.

Informujemy, że w dniu wydarzenia wejściówki będzie można kupić w Punkcie Informacyjnym (przy wejściu na teren Centrum Kultury) w następujących godzinach:

piątek, 4 czerwca od godz. 15.00 do godz. 18.00
sobota, 5 czerwca o godz. 9.30 do godz. 17.00

Uczestnik będzie zobowiązany do noszenia wejściówki w widocznym miejscu przez cały czas trwania „Historycznych Konfrontacji”. Osoby bez wejściówek będą proszone o opuszczenie terenu wydarzenia.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt pod numerem telefonu: 515-980-504.